« Tilbake / Hest / Pleieprodukter / Hovpleie / Hovolje og hovfett

Keralit Laurbærsalve

229,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.3 l (763,33 kr / l)
900kr: -15 % rabatt på Horze & B Vertigo
1500kr: -6% EKSTRA & -20% rabatt på Horze & B Vertigo
Kopier kode: SAVEMORE
Spar fra 900kr kjøpsverdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1500kr kjøpsverdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på nesten alle andre merker. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig til og med 28.10.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Keralit Laurbærsalve
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

KERALIT laurbærsalve er en pleie- og virkestoffkombinasjon av naturlige ingredienser i en høykvalitets, vannløselig base. Salven inneholder 20% ren laurbærolje. Takket være de vannvennlige egenskapene kan de oppløste pleiestoffene ideelt trekke inn i hornet og kronranden. Hovvekst og hovmekanisme forbedres som et resultat. På grunn av vannløseligheten kan hoven også ta opp og frigjøre fuktighet uhindret selv etter gjentatt påføring. Hovens vannbalanse forblir derfor uforstyrret. Konvensjonelle fettstoffer tillater ikke dette og lukker porene i flere dager. KERALIT laurbærsalve forbedrer hornets vannbalanse, noe som øker blodsirkulasjonen til hoven under hestens bevegelse. Den forbedrede elastisiteten til hoven øker metabolismen ved kronranden og dermed hovveksten.

Teknisk beskrivelse:

Salven kan påføres på våt eller tørr hov og masseres inn i kronranden. Bruken bør skje 2-3 ganger i uken på kronområdet.

Produkt-ID: 926051

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: