« Tilbake / Hest / Dekken / Regndekken

Horseware Rambo Summer Series, utedekken, 0 gram

2.640,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 18 )
900kr: -15 % rabatt på Horze & B Vertigo
1500kr: -6% EKSTRA & -20% rabatt på Horze & B Vertigo
Kopier kode: AUTUMN-DEAL
Spar fra 900kr kjøpsverdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1500kr kjøpsverdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på nesten alle andre merker. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig til og med 14.10.2024.
Farge: Navy/Grey
Navy/Grey Horseware Rambo Summer Series, utedekken, 0 gram
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Regndekken for sommer til høst. Med en helt reflekterende stripe vil vår Nightrider-teknologi holde hesten trygg fra soloppgang til solnedgang.

Det vanntette og pustende softshellmaterialet forhindrer hesten fra å bli våt i sommerregnet, eller kald når temperaturen faller om natta. Nye punkter på manen gir økt frihet ved halsen og manken, og forhindrer trykkpunkter og friksjon. Polyesternetting på sidene gir maksimal pusteevne og luftsirkluasjon for å hindre at hesten blir overopphetet på varme dager. Elastiske kryssgjorder gir forbedret passform, sammen med en lett krysset frontlukking som fjerner presset fra skuldre og bog. Myk polyester på manen, halen og skuldrene gir komfort, og det avtakbare fleecefôret på den avtakbare halsen gir ekstra varme. I tillegg er teppet utstyrt med en avtakbar 100g foring som holder øvre del av ryggen og spesielt den følsomme nyreområdet varm.

Egenskaper:

  • Polyesternetting på sidene
  • Reflekterende nyloninnlegg
  • Vanntett
  • Pustende
  • Tilgjengelig i to farger
  • V-lukking foran
  • Halesnor som kan tørkes
  • Avtakbar hals med fleecefôr som kan fjernes

Teknisk beskrivelse:

Med polyesternetting på siden, og innlegg med 190D reflekterende nylon. Dette dekkenet er tilgjengelig med 100 gram fyll og et slikelignende polyesterfôr (ikke fleece).

Produkt-ID: 312681

88% av kundene sier at dette produktet har normal passform, 13% av kundene sier at dette produktet har liten passform
Liten
2
Normal
14
Stor
0

Les Omtaler:

Farge: