« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Bakbeinsbelegg og stryksokker

Kentucky Horsewear Deep bakbeinsbelegg

1.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Vi feirer våre nye kolleksjoner!
900kr: -15% EKSTRA på Horze & B Vertigo
1500kr: -20% EKSTRA på Horze & B Vertigo og -6% på nesten alle andre merker
Kopier kode: BIG-SAVE
Spar fra 900kr kjøpsverdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1500kr kjøpsverdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på nesten alle andre merker. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Gjelder ikke for ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig til og med 16/09/2024.
Farge: Brown
Brown Kentucky Horsewear Deep bakbeinsbelegg
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Deep bakbeinsbelegg er laget av et sterkt skall i TPU med flere ventilasjonshull og en større triangel med mesh for ventilasjon. Den innvendige delen av belegget er forsterket med et ekstra lag TPU for å motstå høy slitasje når bakbeina beveger seg. Deep bakbeinsbelegg har en forlenget 3D spacer innside som dekker innsiden av kodeområdet, og beskytter mot kutt og andre skader. Utsiden av 3D spacer er forsterket med myk gummi. Deep bakbeinsbelegg er i følge FEI-reglene godkjent for bruk på unghester i sprangklasser. Stoff og materiale Belegget er laget med Kentuckys svært pustende og velkjente 3D spacer-innside, noe som også brukes i andre belegg og dekken. De har et robust utvendig skall laget av lett, men samtidig sterk TPU. Borrelåsen med ekstra høy kvalitet gir maksimalt feste rundt hestebeina slik at belegget ikke vrir seg eller sklir ned. Form og størrelse Takket være det anatomisk formede designet passer belegget fint rundt hestens bein for å gi maksimal komfort og beskyttelse. Dette gjør at hesten får maksimal bevegelsesfrihet og kan hoppe bedre.

Egenskaper:

  • Sterkt skall i TPU med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og nedkjøling
  • Laget med forbedret utskjæring for maksimal bevegelsesfrihet
  • Svært pustende innside i 3D Spacer for mer komfort og pusteegenskaper
  • Forlenget del av myk gummi for å beskytte området rundt kodeleddet
  • Godkjent for unghestklasser

Vaskeanvisning:

Beleggene kan maskinvaskes på 30° (ikke tørketrommel). Vi anbefaler alltid å bruke vaskepose for å unngå riper forårsaket av vaskemaskinen. Du kan lett bruke vår belegg-rens, spesielt utviklet for TPU-belegg, for å gi beleggene en siste glans slik at de ser ut som nye.

Produkt-ID: 342503

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: