« Tilbake / Hest / Grimer og leietau / Lærgrimer

Kentucky Horsewear lærgrime for stell

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Beste Pris
Beste Pris
900kr: -15 % rabatt på Horze & B Vertigo
1500kr: -6% EKSTRA & -20% rabatt på Horze & B Vertigo
Kopier kode: SAVEMORE
Spar fra 900kr kjøpsverdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1500kr kjøpsverdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 6% på nesten alle andre merker. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig til og med 28.10.2024.
Farge: Brown
Brown Kentucky Horsewear lærgrime for stell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Lærgrimen for stell har ingen halsrem, noe som gjør den enkel å ta av og på. Mange toppstellere foretrekker en grime uten halsrem på Putzplatz. Siden den ikke absorberer vann, er denne grimen perfekt for å vaske hester. Lærgrimen for stell er laget av kunstlær (100% dyrevennlig). Dette kunstlæret absorberer verken vann eller skitt, bryter ikke, blir ikke hardt eller skifter farge. Det er mer fleksibelt enn ekte lær og derfor mye mer behagelig å bruke. Lærgrimen har en gullfarget plate med et inngravert logo. Den kan vendes og personliggjøres. Alle lukninger er også gullfargede. Størrelsen kan justeres under haken og på venstre side av hodet.

Egenskaper:

  • Kunstlær (100% dyrevennlig)
  • Vann- og smussavvisende
  • Ingen halsrem
  • Justerbar på to steder
  • Plaketten med logo kan vendes for gravering

Vaskeanvisning:

Denne grime kan rengjøres med Kentucky Horsewear Tack Cleaner. Den er spesielt utviklet for å rengjøre vårt kunstlær. Veldig enkelt og effektivt! Ikke bruk glyserinsåpe.

Produkt-ID: 326420

Les Omtaler:

Farge: