« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Terapeutiske beskyttere

Back on Track Cool on Track belegg

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar EKSTRA 15 % på Horze & B Vertigo!
Kopier kode: SAVE15
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 21.11.2024.
Farge: blue
blue Back on Track Cool on Track belegg
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Høykvalitets belegg som omslutter den nedre delen av hestens ben nøyaktig og gir en kjølende effekt på senene. Cool on Track™️ belegg hjelper til med å senke temperaturen etter intensivt arbeid og trening. Kuldebehandling kan redusere risikoen for problemer forårsaket av overopphetet vev, samt lindre betennelse, hevelse og smerte. Cool on Track™️ er et teknisk, svært absorberende materiale som senker temperaturen med omtrent 6 °C gjennom fordampning av vann. Ingen kjemikalier brukes, og frysing er ikke nødvendig. Produktet bløtlegges enkelt i vann, og når overflødig vann er klemt ut, er det klart til bruk. Materialet beholder sin kjøleeffekt så lenge det forblir fuktig. Produktet kan brukes om igjen ved å bløtlegge det på nytt. Yttersiden består av et slitesterkt nettstoff med store masker som muliggjør effektiv fordampning av vann og holder formen på belegget. Cool on Track™️ belegg lukkes og festes med borrelås. Selges parvis; til høyre og venstre ben.

Egenskaper:

  • Teknisk Cool on Track™-materiale
  • Kjøler effektivt gjennom fordamping av vann
  • Inneholder ingen kjemiske stoffer
  • Enkel å bruke

Produkt-ID: D562X

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: