« Tilbake / Hest / Hestefôr / Tilskudd / Tilskudd til muskeloppbygging og energi

Trikem Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml

499,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
2.5 l (199,60 kr / l)
Vi feirer våre nye kolleksjoner!
Fra 900kr: -15 % rabatt på Horze & B Vertigo
Fra 1500kr: -20% EKSTRA på Horze & B Vertigo
& -5% EKSTRA på nesten alle andre merker
Kopier kode: HZ-SPECIAL
Spar fra 900kr kjøpsverdi 15% på Horze og B Vertigo. Spar fra 1500kr kjøpsverdi spar 20% på Horze og B Vertigo og 5% på nesten alle andre merker. Kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmessig reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gyldig til og med 23.09.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Høytstående tilskudd av rett energi.

Energy Oil kombinerer flere høytstående, eksklusive oljer for å optimalisere hestens mulighet for å tilgodegjøre seg energien uten å påvirke grovtarmens gjæringsprosess.Hesten henter opp til 75% av sitt energibehov fra grovforet og har begrenset mulighet til å nyttiggjøre seg energi fra stivelse og fett. Det å kun øke kraftformengden til prestasjonshester med høyt energibehov har flere bakdeler.Stivelse påvirker magesekkens funksjon og er en av grunnene til at det oppstår magesår. Stivelse øker pH-verdien i magesekken, som minsker nedbrytingen av proteiner og utrenskingen av giftige bakterier i foret. Nedbrytningen av stivelse i tynntarmen er avhengig av enzymet Amylas som hesten har liten produksjon av. Hesten kan helt enkelt ikke bryte ned store stivelsesbaserte kraftfordietter. Stivelsesrester kommer da ut i tykktarmen og ødelegger deler av gjæringsprosessen. For mye stivelse kan altså gi et redusert energiutbytte.Også hestens evne til å bryte ned fett er begrenset, men ettersom fett inneholder mer en 3 ganger så mye energi som kraftfor så blir det en effektiv energikilde.I Energy Oil inngår flere korte, mellomlange og lange fettsyrer, vilket optimaliserer nedbrytningen og hestens mulighet til raskt og effektivt kunne tilgodegjøre seg store mengder energi.Tilsetningen av Lecitin hjelper nedbrytningen og har en skånsom effekt på magens og tarmens slimhinne.Energi fra fett påvirker ikke stressnivået (såkalt energi) og reduserer økningen av kroppstemperaturen i arbeidet, som forbedrer energiøkonomiseringen, minsker væsketapet og gir kortere restitusjonstid.

Teknisk beskrivelse:

Sammensetning: Rapsolje, Kokosolje, Linfrøolje, MCT-olje fra kokosolje, Lecitin (60g/kg). Fettsyrefordeling: Enumettede fettsyrer 35,7 % Mettede fettsyrer 28,4 % (hvor av MCT-fett) 20,5 % Flermettede fettsyrer 35,9 % Omega 3 14,2 % Omega 6 21,7 % Tilsetningsstoffer per kg: E-vitaminacetat 0,25g.

Produkt-ID: 313977

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: